Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám 2 dcery. Ve věku, kdy byly vhodné pro rozmnožování, jsem jim nekompromisně sdělila, že jestli si upletou dítě s nevhodným partnerem, bude muset miminko bydlet u tatínka;-D.

2 0
možnosti

otázka je,co je to nevhodný partner?...partner,který se zdá více,než vhodný,se může pár měsíců po svadbě ukázat jako zcela nevhodný....;-)..žádnému člověku člověk do hlavy nevidí;-)

2 0
možnosti

Přítel vaší dcery je vychcánek a nemakačenko, to je bez diskuse. Ale, i kdyby pracovat chtěl, tak se zákazem řízení a záznamem v RT bez zahlazení to lze jen velice těžko. 50% firem zaměstnává pouze lidi s čistým RT  a ani zahlazení nepomáhá a ten zbytek je sice ochotno zaměstnat lidi se záznamem, ale stejně jsou preferováni lidé bez záznamu.

ÚP slouží pouze k evidenci nezaměstnaných. Žádnou práci by mu nenabídli, jen by ho zvali na schůzky, kde by se ho ptali už jste si něco našel? Nic, tak další termín. Po půl roce by ho poslali do projektu pro bývalé trestance a problémové lidi, což není nic jiného, než státní tunel za evropské peníze, kam ČR musí určitým procentem z rozpočtu příspívat. Nebo na rekvalifikaci, která je též k ničemu, pokud nenarazí na zaměstnavatele, jež tyto kurzy uznává.

3 0
možnosti
Foto

jediné, kde po mne chtěli výpis z rejstříku trestu, byla státní správa, jinak nikde. UP je  k tomu, aby mu platili alespoň ZP, je to něco přes 1000 Kč měsíčně, tak by tam jít měl, jinak budou narůstat dluhy. A rekvalifikace netřeba za každou cenu zatracovat - např. já sám jsem si udělal papíry na VZV a dnes se mi to v práci hodí.

0 1
možnosti

každý je po bitvě generál a vidí situaci z úhlu pohledu svého:-)...moje dcera se taky zamilovala,zamilovala se tak,že bez něj ani dýchat nemohla a vzala to stylem rychlý start,ještě rychlejší cíl..v červenci 2001 ho potkala na dovolené,v září se k němu stěhovala a v říjnu mi oznámila,že je těhotná..mezitím nám toho svého prince na bílém koni představila...zázrak do rodiny to měl být,po třech pivech byl třetí nejchytřejší a nejsilnějí z Ostravy,po pěti už druhý a když zvládl sedm kousků,tak ho už nikdo silou a intelektem nepřekonal...když jsem ji řekla,ať si ho nebere,tak si myslela,že ji to velké štěstí,které ji v životě čeká, ji nepřeji...zkrátím to,v únoru byla svatba a scházel týden do prvního výročí svadby a měla jsem ji doma i s půlročním miminem a psychikou na nule...dneska je vnučce skoro 11 let a objektivně musím napsat,že snad lepšího otce neznám...bere si ji,kdy chce (dohoda s dcerou),platí ji veškeré koníčky, skoro veškeré oblečení,chodí na třídní schůzky. s Terkou podniká pořád nějaké výlety a dokonce po druhém úspěšném protialkoholickém léčení už snad uznal.že jsou v Ově i silnější a chytřejší,než je on..;-D...takže mé shrnutí : i chlap,co nedokáže být dobrým manželem,může být dobrým otcem;-)

2 0
možnosti
Foto

bezhlavě se může zamilovat KAŽDÝ....ale s prominutím jen IDI0T se žene do svatby či dítěte, pokud si vztah neprojde "zkušebním obdobím";-)

Takže moc neberu tyto alibistické výmluvy.....je rozdíl mezi: "Bože já ho miluju, lítám" a užívat rok dva a pak uvidět, co let......a "Já ho tak miluji, vezmeme se." To už je vyloženě hovězí symptom.;-) Jinak, aspoň že to dopadlo takhle.;-)

1 0
možnosti
Foto

smutné....ale vinna je ona. Vybrala si haj_la, má haj_la.

7 0
možnosti
Foto

Už bych měla začít pít přemýšlím, kam si "hajla" (velcí lidi leží, děti hajají);-)

1 0
možnosti

Připojuji se  k názorům, že vás za tento blog dcera nepochválí.

0 0
možnosti

Pro vás a celou rodinu smutné, ale pro nás chlapy v podstatě dobrá zpráva.

Promiňte.

0 0
možnosti

Docel ase mi udelalo spatne, kdyz jsem si precetla,jak na ni mladik rve, ze se flaka doma...rychle pryc. 

Viz cesky film Sebemilec 2013....

1 1
možnosti

Předem se omlouvám, že napíšu něco, co je hodně drsné:

takovýmto lidem většinou naletí ti (ať už hodné holky nebo hodní kluci), kteří mají mizerné sebevědomí. A mizerné sebevědomí bohužel zatraceně často vychází z rodinného prostředí.

4 1
možnosti

Jenze i laska je slepa...proc by mela mit chytra a hezka holka male sebevedomi ?

Spis to je takovy zachranarsky a pomahacsky syndrom.  Skoda, ze otehotnela.

2 1
možnosti

A z daní poctivě pracujících teď bude inkasovat rozmanité sociální dávky pro matky "samoživitelky".

5 6
možnosti

Vy byste mel dostat po ustech. Ona je svobodna a jeji partner uz par let nic nevydelal. 

Vite jake jsou to davky, vubec? RvRvRvRv

2 4
možnosti
Foto

Paní, nedobře děláte.Rozmazávat rodinné problémy po netu je cesta do pekel.Ale dcera je fakt moc hezká, chválím pohledem.;-)

6 1
možnosti
Foto

Safra, kde ji vidíte???8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1630x
Žena, kterou zajímá všechno od politiky, přes ekonomiku až po "obyčejný" život "obyčejných" lidí.