Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pesan Pavel

7. 8. 2012 23:15
www.jedendomov.cz

Stop sociálnímu inženýrství! Zachovejme dětem přirozené vazby a po rozvodu aspoň jejich domov. Více na http://www.jedendomov.cz

4 0
možnosti

tabasco

7. 8. 2012 10:02
střídavka

proč většina žen odmítá, aby se otec zapojoval do výchovy i po rozvodu? absence alimentů? výmluvy na časté stěhování jsou falešné. rodiče, kteří stojí o střídavou péči si to zařídí tak aby mělo dítě jednu školu a aby se dítě cítilo doma jak u otce, tak u matky. problém je v tom, že ženy se domluvit nechtějí a předkládají argumenty proti, které paradoxně samy zapříčinily.

2 0
možnosti

Lexamila Prozacová

7. 8. 2012 23:22
Re: střídavka

fanatiku

3 0
možnosti

www.stridavka.cz

5. 8. 2012 1:19
www.stridavka.cz - Dítě potřebuje otce stejně jako matku

Díky za pěkný článek. R^

1 0
možnosti

čarovná rybí kostička

5. 8. 2012 7:56
Re: www.stridavka.cz - Dítě potřebuje otce stejně jako matku

Raději děkujte pánobohu, za rozumné soudce a za to, že jedno dítě zatím uniká stěhovací zrůdnosti. A už se raději poučte v klasické dětské vývojové psychologii - "Od sedmého měsíce je již zřetelná fixace k jedné osobě....." Taky se to dost zkoumalo na primátech. Bohužel malé děti střídavkářů jsou na tom hůř než opice, podrobené experimentům."

Nějaký ing. co si myslí, že má patent na rozum a čte cvoka Hausmanna přírodu nepředělá.

6 0
možnosti

čarovná rybí kostička

4. 8. 2012 15:35
S jednou věcí v hloupém článku souhlasím:

0 0
možnosti

čarovná rybí kostička

4. 8. 2012 15:16
Dovolím si lehce shrnout

Střídavkáři vždy víc píší o "právech" rodičů - nestřídavkáři o potřebách dětí. Oni prostě nesnesou pocit, že jim někdo "bere" to, co jim "patří" či "patřilo". Rodinu ve skutečnosti neobhajují, jen své "vlastnictví". Rozvody by zakázali (zatím nemají odvahu to vyslovit), ačkoli je nezpochybnitelné, že neúplná rodina je pro dítě lepší než disfunkční rodina. Stejně jako je lepší bydlet v zemljance než v rozpadlém baráku, kde vám každou chvíli padají cihly na hlavu a popraskaným zdivem nesnesitelně fičí. Otcům děti nikdo neupírá, my co jsme měli/y dobré táty a máme dobré manželi nějméně.

Cvokům, co na svých stránkách jásají, že na Slovensku bylo přiděleno do střídavé péče půlroční dítě je třeba stavět do jejich protilidské cesty hráz. Dítě, má být MÁMĚ u prsu, a deprivanti, co si prosadí jeho odervání, patří jako škůdci do blázince nebo za katr. Ubozí počtáři a kalkulanti, co sekají dítě na půl. Ti by snad zavedli krom svého sociálního inženýrství i inženýring anatomický.

4 0
možnosti

čarovná rybí kostička

4. 8. 2012 15:20
Re: Dovolím si lehce shrnout

Přeoperovat srdce do prostřed hrudi a játra rovněž. Příroda však symetrická není: neexistuje tátomáma a mámotáta a dítě mezi takováto vykonstruovaná monstra musí psychicky hynout. Ubohé děti střídavkářů - dostávají to nejhorší - na nich se tato zrůdnost vymstí.

6 0
možnosti

Pesan Pavel

4. 8. 2012 11:54
www.jedendomov.cz - dítě nepřipravené o domov

Nikdo nepochybuje o to, že dítě potřebuje oba rodiče v normální rodině. Tato situace se, ale rapidně mění rozpadem nefunkční rodiny. Tam je nutné přijmout fakt, že jakákoliv simulace rodiny je pouhou falší a to nic dobrého nikomu nepřinese. Střídavá péče nařízená soudem, tak jak ji prosazují "střídavkáři", je pouhou falešnou simulací rodiny, kdy si jeden týden v kuse například otec hraje na "tátomámu", ale ve skutečnosti je to schizofrenní uspořádání. Nejvíce bohužel pro to dítě, které je donuceno tuto komedii se dvěma domovy hrát. A proč dva domovy? Proč ne třeba čtyři?Včetně babiček a dědečků? Nebo ještě více, že...  Čím více domovů, podle střídavkářské logiky, tím lépe!!! Nebo ne? 8-o

5 0
možnosti

tabasco

7. 8. 2012 10:15
Re: www.jedendomov.cz - dítě nepřipravené o domov

neřekl jste jedinný argument. jen se rozčilujete a házíte špínu.

1 0
možnosti

www.stridavka.cz

2. 8. 2012 23:22
www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

Nechceme pro dítě jeden kumbál, ale dva rodiče!

3 0
možnosti

astrudina

2. 8. 2012 23:37
Re: www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

pro tatínka máte slovo "stykač", pro domov zase "kumbál" - dojděte si ke specialistovi, pane Hodino, zdá se, že nejste v pořádku! A času máte dost, když neděláte, ne?

8 0
možnosti

Pesan Pavel

2. 8. 2012 16:45
www.jedendomov.cz = dítě nepřipravené o domov

Článek paní Kryslové vypovídá pouze o jednom - neznalosti autorky reality soudně nařízené střídavé péče v českém pojetí. Střídavá péče na základě DOBROVOLNÉ dohody rodičů se naprosto nedá porovnávat se soudně nařízenou bez dohody. U obou variant navíc není záruka, že dítě z toho musí být nakonec nadšené, protože povinně se stěhovat týden co týden deset či patnáct let by ani žádný dospělý nechtěl, malé dítě se však tomu nemůže bránit. Současné české pojetí SP totiž často vypadá jako dvě výhradní péče, ale na jedno dítě!

8 0
možnosti

tabasco

7. 8. 2012 10:21
Re: www.jedendomov.cz = dítě nepřipravené o domov

zapoměl jste dodat, že ty nařízené střídavé péče jsou nefunkční kvůli nespolupráci těch žen. takže opět argumentace proti střídavce, kterou jste pro svou obhajobu zapříčinil sám.

1 0
možnosti

Le comte de Monte-Cristo

1. 8. 2012 17:24
Verbum Dei

Honora patrem tuum et matrem tuam ut sis longevus super terram quam Dominus Deus tuus dabit tibi.

4 0
možnosti

Vlasta Hurtová

1. 8. 2012 17:36
Re: Verbum Dei

R^

0 0
možnosti

QQ.

1. 8. 2012 13:12
Zajimave

ze po vsech tech nekonecnych hadkach nikoho z vas nenapadlo jako reseni zachovat detem domov a trochu se obetovat. Domov je tu snad hlavne pro deti, pro nas je to jen doupe ke starnuti.:-)

0 0
možnosti

bila pani

1. 8. 2012 13:17
Re: Zajimave

V jakém smyslu? Zachovat úplnou rodinu za každou cenu, nebo snad trochu ustoupit ze svých práv ve prospěch dítěte? Jak to myslíte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1630x
Žena, kterou zajímá všechno od politiky, přes ekonomiku až po "obyčejný" život "obyčejných" lidí.