Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aretta

25. 3. 2011 18:11
Ad Škola manželek

škoda, že tam nemáte diskusi (nebo ji nevidím?) Je to půvabné a přes nadsázku pravdivé;-) R^

0 0
možnosti

Jiri_Rohan

25. 3. 2011 9:57
Muži na to prostě nejsou připravení

Vy z toho máte legraci, ale zkuste se na to podivat trochu z jiné strany. Ženy mají menstruaci, a cca jednou do měsíce se jim zblázní tělo, hormony a vůbec. No, možná jsem to nevystihl přesně, možná je to přehnané vyjádření, jako chlap to přeci jen vím až z druhé ruky, ale neznám žádnou holku, která by si na to jisté období v měsíci alespoň občas nepostězovala.

Ale my chlapi nic takového neznáme. Nic, klid, pohoda... a pak najednou, bez předchozího varování přijde nemoc. Může to být jednou ročně, někdo není nemocný třeba i několik let. Ale zatímco holky jsou zvyklé na nepřijemné signály svého těla, protože podobné přiznaky mají kǎzdý čtvrtý týden, nás muže to zastihne nepřipravené. My muži prostě nemáme takovou praxi jako vy ženy zvládat nepříjemné signály našeho těla, když nám se něco takového stává jen opravdu výjimečně, a vám pravidelně.

Jako muž samozřejmě nevím, jestli prožíváte menstruaci podobně jako třeba slabou chřipku, ale domnívám se, že mejsem tak moc daleko od pravdy.

0 0
možnosti

ivy07

25. 3. 2011 8:39
U nás v rodině

je naprostý hit hláška mého synovce, že nemůže jít do školy protože je bledej.

Ani nevíte jak já vám rozumim.

0 0
možnosti

magdalenakryslova

24. 3. 2011 22:02
Od autorky pro všechny

Článek jsem napsala pro zasmání, co s normálním chlapem /klukem/ dokáže udělat okamžik, kdy mu není zrovna do smíchu po zdravotní stránce. Není to výsměch.Z druhé strany vím, že muži umírají dřív hlavně proto, že k lékaři chodí méně často než ženy.Berte to tak. Pokud chcete číst něco hlubokomyslného, zkuste třeba můj článek o střídavé péči nebo jiného autora.

A pro ty, co mají obavy o psychický stav mého syna - je to normální kluk se spoustou zájmů, je oblíbený a má dva bratry a tři sestry, takže není mamánek, mazánek ani nic podobného.Je samostatný, úspěšně studuje a psychicky je naprosto v pohodě.

0 0
možnosti

EvaAdy

24. 3. 2011 22:11
Re: Od autorky pro všechny

tohle doma míváme taky a dost často :D můj téměř 19-letý bratr je mistr v tom jak umírat. Pravidelně se umíralo na migrény, křeče v břiše, sucho v krku apod. Zvláštní je, že od tý doby co mu ve škole řekli, že pokud zamešká ještě jednu hodinu tak ho nepustí k maturitě, je zdravý jako řípa :D

0 0
možnosti

Ten kdo viděl dozadu

24. 3. 2011 21:35
Tak to asi ne

Tak to asi ne. Tohle jiste doma všechny ženy nemají a vy by jste se měla opravdu zamyslet jestli nevyhledat psychologa, protože tohle normální není a ten chlapec z toho bude mít jednou problém. Takovýhle chcípáčky znám. Obyčejně je kolektiv hnedka vyčlení jako společenský odpad. Jednou toho budete ještě litovat, že jste vychovala takovýho ''mazánka''

0 0
možnosti

magdalenakryslova

24. 3. 2011 21:49
Re: Tak to asi ne

 Synovo "umírání" beru s nadhledem. .A syn i přes své občasné "umírání" tancuje v muzikálech, můžete ho vidět i v mosteckém divadle, dělá střední školu, chodí do MAC DONALD´S na brigádu, chodí na herectví a zpěv. K něčemu je jeho obava o zdraví dobrá. Nepije, nekouří a nefetuje.Není chcípáček a v žádném z kolektivů, ve kterých vzhledem k svým aktivitám je, nemá problém, ale naopak je oblíbený.

Ještě jednou. Byl to článek pro pobavení, jak normálního chlapa /kluka/ dokáže rozhodit i rýmička. A také znovu. Mám tři kluky a tři holky, takže mazánky jsem z nich moc vychovat nemohla. A v kolektivu vyčleňují většinou namachrované egocentriky, co všechno ví, všude byli a všechno znají. Známá je psycholožka, takže o tom něco vím.

0 0
možnosti

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

24. 3. 2011 20:20
Nezlobte se na mě, ale tyhle sexistický kecy nemusím

generalizace typu čest mužskému pokolení které umírá na rýmičku.. Pche, podívejte se kolik chlapů ročně zařve například při pracovních úrazech, na nemoci z povolání atd.  A pak filozofujte.

0 0
možnosti

magdalenakryslova

24. 3. 2011 20:26
Re: Nezlobte se na mě, ale tyhle sexistický kecy nemusím

Sexistický? Vážený, vy jste nepochopil podstatu článku. Ten článek byl o tom, že i přes "umírání" chlapy milujeme ať už jako syny nebo partnery. Mimochodem, podle Vás ženy neumírají na nemoci z povolání a pracovní úrazy? To snad nemyslíte vážně.

I když z druhé strany je pravda, že chlapi riskují často zbytečně a pak to právě končí smrtí.

0 0
možnosti

isabell

24. 3. 2011 20:13
...

R^ hezký.

U nás takto občas umírala i dcerka, rozmazlená staroušky, kteří jí foukali kde co, i to co nebolelo, takže jsem nakonec vzdala vysvětlování, vyštrachala nějakou neškodnou mastičku (třeba infadolan, sice nebýval ani v lékárničce, ale strategicky tam byl před hledáním léčby upuštěn) a dětskou látkovou plínku s obrázky, kterou sem si sentimentálně nechala na dně skříně a jala se tímto placebem léčit cokoliv, co šlo ovázat.

 

Bylo jedno, že nejdřív bolela nožička a jindy hlava, pod vlivem té "správné" léčby se vždycky vše napravilo ;-)

PS: občas to na ní zabere i dnes, kdy má čtrnáct let, holt někteří se chtějí nechat opečovávat o něco víc ....

0 0
možnosti

magdalenakryslova

24. 3. 2011 20:21
Re: ...

To znám. Do krabičky APO IBUBRUFENU nasypané vitamíny synkovi bezva zabírají na jakoukoliv bolest. Jen dalo práci sehnat takové, které vypadají téměř stejně jako pravé APO IBU prášky.:-)

0 0
možnosti

Lumpíí po banánu 2

24. 3. 2011 20:06
existuje lékař, který by mu pomohl

PSYCHIATR !

0 0
možnosti

t.varga

24. 3. 2011 20:04
a

kolik mu je ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1630x
Žena, kterou zajímá všechno od politiky, přes ekonomiku až po "obyčejný" život "obyčejných" lidí.