Výměna manželek – starší za mladší

27. 07. 2012 7:47:23
Tak tohle téma mě fakt baví. A překvapuje mě, jak pánům nedochází, že jsou směšní.

Chlap se dostane do určitého věku, má pocit, že mu ujel vlak a přemýšlí, jak to změnit. Kupodivu ho nenapadne nic lepšího, než vyměnit manželku za mladší model. A myslí si, jak je dobrý, když se mu to povedlo.

Tak se na to podívejmě zblízka.

Naši politici mění manželky často. Samozřejmě jde ze stran těch mladých dívek vždy o „čistou“ lásku. Jen by měl někdo těm „mladíkům“ říct, že se u těch holčin jedná o lásku k penězům a přívažek v podobě chlapa berou jako nutné zlo.

Přiznám se, že jediná výměna, kdy si myslím, že žena opravdu miluje toho svého, je u Paroubků, protože to, co dokáže pronášet nová paní Paroubková, to by snad nemohlo vyjít od nikoho, kdo by neměl zatemněný mozek nekritickým obdivem a láskou. Ale i v tomhle případě, je pan Paroubek k smíchu a nejspíš mu nedochází, jak moc klesl v očích spousty lidí tím, že vyměnil inteligentní ženu za .......

Vidím v televizi pana Petra Jandu, pana Gotta, pana Kocába a další a napadá mě, jestli vážně věří tomu, že jejich mladé manželky je milují i z jiného důvodu než jen kvůli jejich kontu. Když je vidím, tak nechápu, jak si mohou vůbec myslet, že cokoliv je omluvou pro to, že ve svém věku plodí děti, kterým za pár let zbydou místo otců jen peníze. Jde jen a jen o ješitnost a sobeckost těchto pánů.

Muži, kteří nejsou slavní ani bohatí, to vidí a chtějí se těm slavným alespoň v něčem vyrovnat. A tak hledají také mladé ženy. A nacházejí.

To, co nevidí je, že se většinou jedná o zoufalkyně, které nemají šanci najít si mladého muže. Většinou jsou to dívky, jejichž postelí prošlo mnoho mužů, někteří jim za to i platili a tyto dívky jsou pro muže ve své věkové kategorii nezajímavé právě pro svoji pověst. Těmto dívkám jejich matky často řeknou, ať se vdají, že je lepší být rozvedená než svobodná. A tak si dívka vezme o 20 a více let staršího muže. Pán zapomene na roky v manželství, zapomene, že po příchodu z práce je zvyklý se najíst, sednout k televizi a otevřít si pivo. Nevidí prošedivělé vlasy – a když je vidí, tak si je začne barvit, nevidí pleš, rostoucí břicho a už vůbec nevidí výsměšné pohledy, kterými si ho prohlížejí lidé, když ho vidí, jak se nese zavěšen ve slečnu, která je známá svým veselým rozkrokem.

Těmto pánům je mezi čtyřiceti a padesáti lety a myslí si, že jejich věk se zastavil. Ožení se, novopečená mladá paní se „obětuje“ a je ochotná mít jedno dítko. Pán, čím je starší, tím víc je okolí pro smích. A v době, kdy je mladé paní tolik, kolik bylo pánovi, když si ji bral, tak už má pán bohatou sbírku paroží z nevěr, neboť paní si užívá s těmi, kdo jsou podstatně mladší než její starý manžel.

A to nemluvím o tom, že pán je směšný i své paní, protože jeho názory většinou pokládá za zastaralé, přímo předpotopní.

Před časem jsem na maturitním plese své dcery viděla její spolužačku, kterou tam doprovodil přítel – pán o 22 let starší, tedy ve věku rodičů oné dívenky. Pán se na parketě zapojoval do disko tanců se spolužáky oné dívenky. Předváděl tance svého mládí, občas to vypadalo, že dostal srdeční záchvat a spousta návštěvníků tohoto plesu pána pozorovala a smála se. Nikdo mu nezáviděl mladou holčinu, protože za tu trapnost a posměch by to nikomu nestálo.

Ano, existují dívenky, které ve starším muži vidí tátu, který jim v dětství chyběl a kompenzují si to v dospělosti vztahem se starším mužem. Ale i tyto dívky dospějí, odžijí si svůj pocit nedostatku otce a začne jim scházet partner, který je jim věkově podstatně blíž než ten, který jim určitý čas suploval otce.

P.S. Jsem zvědavá, kolik potrefených mužů se ozve do diskuze a bude tvrdit, že to tak není.

A jen ještě dodatek manžel mě nevyměnil za dvacítku, pokud si někdo myslí, že ze mě mluví zahořklost. Je to jen můj postřeh.

Autor: Magdalena Kryslová | pátek 27.7.2012 7:47 | karma článku: 22.01 | přečteno: 2292x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ona

Mirka Pantlíková

Můj nešťastný pátek v UNI Hobby

Dnes je Velký pátek, jeden z největších křesťanských svátků, den utrpení Ježíš Krista. V ten den, jak praví Bible Kralická, vzal všechny hříchy na sebe a obětoval se za nás, hříšníky. To je čin v dnešní době naprosto neslýchaný...

29.3.2024 v 15:27 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 58 | Diskuse

Jana Melišová

Keď človek páchá zlo, kde je Boh?

Má človek slobodnú vôľu? Môžeme sa nezávisle rozhodovať a ovplyvňovať smerovanie nášho života? Mám za sebou desať rokov práce kaplána vo väzení. Takže trochu viem, čo to robí alebo nerobí s človekom, keď sa dopustí veľkého zla.

29.3.2024 v 11:54 | Karma článku: 13.47 | Přečteno: 211 | Diskuse

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

Záleží na tom, jestli jste fanoušcci amerického sladkého a studeného čaje nebo českého piva. Po čem raději sáhnete vy?

28.3.2024 v 16:20 | Karma článku: 21.86 | Přečteno: 397 | Diskuse

Jana Melišová

Nemáte nejaké drobné?

Chcel by som si kúpiť jedlo, nepomôžete mi nejakými drobnými? Otázka, pri ktorej sa mnohí tvária, že nepočujú, prípadne od dotyčného odvracajú zrak, keďže najčastejšie sa ju pýtajú ľudia bez domova nevábneho výzoru.

28.3.2024 v 12:53 | Karma článku: 30.69 | Přečteno: 541 | Diskuse

Jana Kozubíková

kOmický blog CDLXXXI.

Už měsíc mám nový vztah. "Randíme" denně mimo víkendů, ačkoli přiznávám, že myšlenky na něj mne neopouští ani o nich.

28.3.2024 v 6:00 | Karma článku: 9.48 | Přečteno: 192 |
Počet článků 17 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1630
Žena, kterou zajímá všechno od politiky, přes ekonomiku až po "obyčejný" život "obyčejných" lidí.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...